KRS247.no

Henter værvarsel...

Trashpop klare for nytt semester

Igjen skal de unge konsertgjengerne fenges når Trashpop gjør seg klare til et nytt høstsemester. Bookingansvarlig Madelen Abrahamsen ønsker likevel alle velkommen til konserter frem mot jul og nyttår.

– Vi satser jo på et ungt publikum, forteller Abrahamsen til KRS247.

Selv om de ikke er en studentarrangør, så satser man på studentene.

– Vi satser på unge hippe folk, men alle er selvfølgelig velkomne. Vi ser at det er god spredning i alder på konsertene våre.

Trashpop er en av de mest trofaste konsertarrangørene i Kristiansand. Mye av Abrahamsens jobb hadde vært mye vanskeligere hvis det ikke hadde vært for Urørt.

– Jeg følger veldig nøye med på Urørt og P3 generelt. Der henter jeg mye inspirasjon i mitt bookingansvar, sier bookeren.

Konsertene blir sluppet litt om litt på arrangørens hjemmesider og på Facebook. Band som Kråkesølv og Blaue Blume er allerede på plakaten, og mange Urørt-band kommer til å gjeste Kristiansand. Det kan være vanskeligere å få større band til Kristiansand, skal man tro Abrahamsen.

– De fleste har lyst til å komme innom Kristiansand på turnéruta si, men så er det litt større band som bare skal gjøre 5-6 byer kommer ikke innom. Det er litt både og.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/281634498″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]