Annonse

Tommy Fredvang tilbake mot toppen igjen


Tommy Fredvang med gitarkamerat Magnus Bokn da de besøkte studio og spilte "Careless Whisper". Foto: Alf Otto Fagermo

Tommy Fredvang vet hvordan det føles å være helt på bunnen, nå er han definitivt på vei oppover med splitter ny musikk på engelsk.

– Jeg hadde en periode på sju måneder hvor jeg bodde på en sofa hos Radio Sandnes, forteller Tommy Fredvang til KRS247 om tiden da han opplevde enhver huskjøpers mareritt med fuktskader på badet og trøbbel med forsikringsselskapet.

Fredvang ble for alvor kjent for de fleste da han deltok i den første sesongen av talentprogrammet X Factor for seks år siden, før han også fikk delta i Skal vi danse og ikke minst i Melodi Grand Prix i 2012.

– Jeg trives i rampelyset og tror definitivt jeg har forandret meg på noen områder de siste seks årene, men det er nok andre områder jeg ikke har gjort det, sier Fredvang som var ute med en EP på 5 spor som var låter på norsk. Han sier at det er ikke så viktig hvilket språk han synger på, men at Stavanger-dialekt ikke akkurat passet for hans nye materiale som ble spilt inn i Los Angeles.

Første låt fra dette, heter «Give It A Year», og den er skrevet av Joakim Haukaas, Andra Lindal, Anthony Preston og Ina Wroldsen. Låtas musikkvideo er ganske spesiell, den er nemlig spilt inn med mobil og selfiestang og viser hva han ville gjort for å vinne tilbake kjærligheten.

Hør intervjuet med Tommy Fredvang her:

Se musikkvideoen til «Give It A Year»:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer