KRS247.no

Henter værvarsel...

Tilbake etter seks år

Kristiansandsrapperen Sheepy har hatt en liten musikalsk dvale, hvor musikken har måttet vike en del plass for to barn, leilighet på Lund, ei stor trampoline og en katt. I bakgrunnen har likevel musikken lurt, og i dag er hans siste album ute.

Politikk har vært sentralt i hans tidligere utgivelser, og hans «Våpen På Markedet» er en av hans mest fremtredende låter tidligere. Nå handler det først og fremst om empati, selvrefleksjon og verdensproblemer.

– Hjerteslag er et album som skal være knyttet opp mot selve tittelen. Mye av innholdet skal handle om det å ha en empatisk side ved seg selv, gå litt inn i seg selv og se på hvordan vi lever i samfunnet i dag – verdensproblematikken – og hvor vi kan stoppe opp og tenke oss om i forhold til hvordan andre mennesker har det slik at vi selv ikke tar oss så selvhøytidelige hele tiden, forteller Brede Flatset Johnsen, som han egentlig heter.

Borte er den tunge hiphop-oppakningen og igjen står han mer voksen og moden igjen, mener han selv. Han insisterer likevel å bruke sin egen dialekt. Resultatet kan du høre i lenken nedenfor, da han fremførte «Sannheten» på direkten på Radio Sør.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/265859990″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]