Annonse

Store sko å fylle for ny AKKS-sjef


Foto: Alf Otto Fagermo

Anne Marie Almedal startet i dag i sin nye jobb som daglig leder for AKKS Kristiansand. Hun ser på det som en stor oppgave å overta etter Anette Bylund.

– Jeg har på følelsen at det blir sånn. Hun jobber jo utrolig effektivt og har et bra nettverk og veldig god energi. Jeg føler jeg må bare ta på meg en hatt med mye god energi og ambisjoner for organisasjonen så håper jeg at jeg kan fortsette videre i Anettes fotspor og kanskje få til andre ting også, sier Almedal til KRS247.

En av disse tingene er å vise at AKKS Kristiansand ikke bare er for byen og miljøet rundt Samsen.

– Det er klart at Samsen er på en måte et hus for nærmiljøet, men det er fint å jobbe med rekruttering utover akkurat bymiljøet. En ser jo på at for eksempel UKM har klart å verve folk fra hele regionen og det er fantastisk. Fordi jeg tror folk har mye igjen for å kunne ha et samlingssted som er på en måte i byen også for de som er på en måte utenfor byen. At det er et bredt tilbud og AKKS vil på en måte være blant det brede tilbudet, sier hun.

Hør hele intervjuet med den nybakte lederen her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer