Annonse

Store planer for nyåret


Foto: Alf Otto Fagermo

Raylee, som Charlotte Kristiansen kaller seg, kan se tilbake på 2014 som starten på en spennende karriere som artist i voksen alder. Med deltakelse i Stjernekamp og ikke minst lanseringen av den første «voksensingelen» «We Make It Burn», har 2014 vært et skikkelig innholdsrikt år for jenta som startet som «Lotta» for fem år siden.

Hun forteller til Radio Sør at det var litt av en opplevelse å komme så langt i Stjernekamp og har store planer for det neste året. Planene er så store at hun har fått streng beskjed om å ikke fortelle noe som helst, men vi fikk lurt ut av henne at du iallfall kan få oppleve Raylee live i Kristiansand i 2015.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar