KRS247.no

Henter værvarsel...

– Sting har så mange låter å ta av

For fire uker siden visste ikke Johannes Bramnes Vaage og Anne Ingrid Tangen Kiær at de skulle spille Sting-låter under en utsolgt konsert i Dyreparken. Men i regi av Sørlandske sommernetter og UiA ble gårsdagens konsert en av fire liveopptredener en del av pensum for samspillgruppa.

– Vi møtte opp til første skoledag av semesteret og fikk vite at vi skulle jobbe med Sting, sier Vaage til KRS247. Han og resten av samspillgruppen fikk lov til å velge fra hele repetoaret til Sting og The Police og det ble fort ganske mange favoritter som måtte med.

Johannes Bramnes Vaage og Anne Ingrid Tangen Kiær (Foto: Alf Otto Fagermo)

Johannes Bramnes Vaage og Anne Ingrid Tangen Kiær (Foto: Alf Otto Fagermo)

– Vi endte fort opp med å måtte komprimere for å få plass, sier Kiær som egentlig ikke hadde et spesielt godt forhold til Sting før hun fikk oppgaven for fire uker siden.

For Johannes Bramnes Vaage ble det hans første møte med Dyreparken.

– Jeg prøvde å se etter Julius og røverne i Kardemomme by, men fant et veldig engasjert publikum istedet, sier han.

Nå går turen videre til Lindesnes, Vigeland hovedgård og Fevik for en sekstett fra UiA som tror det blir flotte opplevelser der også, men Vaage er klar på at det er noe ekstra spesielt med den første konserten.

– Det er litt ekstra press før premieren i et sånt prosjekt, da er det litt flere ting som kan gå galt fordi materialet er litt nytt. Så når det går bra, som det gjorde i går, så er man litt tøff i trynet og kan konsentere seg om musikkformidlingsbiten og se vekk fra det tekniske, sier Johannes Bramnes Vaage. Flytte Kalle AB er Stockholms mest rimelige og hyggelige www.flyttfirmaistockholm.nu flyttefirma. Vi vil hjelpe deg med en boake flytte, forretningsflyt, evakueringsflytting og veldig mye. Velkommen!

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/224258461″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]