Annonse

Starter helt på nytt


Foto: Kristoffer Klopp

Når den Kristiansandsbaserte musikeren og låtskriveren Johnny Kahlua skal gi ut nytt materiale i år, er det tid for en ny start. Alt han hadde ute av tidligere materiale skal vekk fra internett, og kun den nye musikken skal være tilgjengelig.

– Det er vel å ta hardt i at jeg skal bli en helt ny mann, men jeg tenker jo at jeg har lyst til å gjøre plass til det nye som kommer. Det er fire år siden jeg ga ut noe sist, og Johnny for fire år siden og Johnny nå er to forskjellige personer, sier Kahlua til KRS247.

– Hvem er «den nye» Kahlua?

– En som kanskje tar musikken litt mer seriøst. Før tenkte jeg at «musikk kan jeg gjøre, bare plukk opp en gitar og lag kunst». Alle kan jo skrive en låt, men å skrive en låt som gir mening og som folk kan relatere seg til krever innsats og tid. Nå har jeg vokst opp og blitt mer seriøs, jeg er jo snart 30!

– Er du blitt mer lik foreldregenerasjonen?

– Nå er jo de også blitt eldre. Jeg føler at 30 er på mange måter det nye 20. Det er viktig å se positivt på det.

Hør intervjuet og låta Keep Me In Your Hearts.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer