KRS247.no

Henter værvarsel...

Starter helt på nytt

Når den Kristiansandsbaserte musikeren og låtskriveren Johnny Kahlua skal gi ut nytt materiale i år, er det tid for en ny start. Alt han hadde ute av tidligere materiale skal vekk fra internett, og kun den nye musikken skal være tilgjengelig.

– Det er vel å ta hardt i at jeg skal bli en helt ny mann, men jeg tenker jo at jeg har lyst til å gjøre plass til det nye som kommer. Det er fire år siden jeg ga ut noe sist, og Johnny for fire år siden og Johnny nå er to forskjellige personer, sier Kahlua til KRS247.

– Hvem er «den nye» Kahlua?

– En som kanskje tar musikken litt mer seriøst. Før tenkte jeg at «musikk kan jeg gjøre, bare plukk opp en gitar og lag kunst». Alle kan jo skrive en låt, men å skrive en låt som gir mening og som folk kan relatere seg til krever innsats og tid. Nå har jeg vokst opp og blitt mer seriøs, jeg er jo snart 30!

– Er du blitt mer lik foreldregenerasjonen?

– Nå er jo de også blitt eldre. Jeg føler at 30 er på mange måter det nye 20. Det er viktig å se positivt på det.

Hør intervjuet og låta Keep Me In Your Hearts.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/220979847″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]