KRS247.no

Henter værvarsel...

Spiller på flere strenger

Julie Falkevik Tungevåg er endelig ferdig med sin mastergrad, det markeres med en gratiskonsert på Kick. Og der får folk se en Tungevåg som kan mer enn å spille piano.

Hun kommer til å spille iallfall en halv sang på gitar, et instrument hun ikke er spesielt godt vandt med.

– Jeg skrev låta «The Weakest One» på gitar og prøvde å gjøre den om til en pianolåt, men den fungerte best på gitar, sier Julie Falkevik Tungevåg til KRS247.

Sammen med Anette Askvik, Kristofer Spangen, Ellen Brekken og Elisabeth Mørland Nesset, blir det mye variert musikk på eksamenskonserten som markerer at nå er studietiden forbi for Tungevåg, som egentlig er fra Sogn og Fjordane, men som har tatt både utdannelse og hatt konsert tidligere i Kristiansand.

– Da jeg sist hadde eksamenskonsert, på UiA, ble det mye pianotrio, så det er annerledes nå, sier Tungevåg og viser til eksamenskonserten i 2012 som markerte slutten på tre år på konservatoriet.

Konserten klokken 19:30 i kveld på Kick er en del av Eksamensfestivalen, som er ti dager med gratiskonserter i anledning avslutningen av musikkstudiene ved Universitetet i Agder.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/208252172″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]