Annonse

Spiller på flere strenger


Kristofer Spangen (til venstre), Julie Falkevik Tungevåg og Ellen Brekken ser etter om det kommer et tog som Brekken er veldig opptatt av. Foto: Alf Otto Fagermo

Julie Falkevik Tungevåg er endelig ferdig med sin mastergrad, det markeres med en gratiskonsert på Kick. Og der får folk se en Tungevåg som kan mer enn å spille piano.

Hun kommer til å spille iallfall en halv sang på gitar, et instrument hun ikke er spesielt godt vandt med.

– Jeg skrev låta «The Weakest One» på gitar og prøvde å gjøre den om til en pianolåt, men den fungerte best på gitar, sier Julie Falkevik Tungevåg til KRS247.

Sammen med Anette Askvik, Kristofer Spangen, Ellen Brekken og Elisabeth Mørland Nesset, blir det mye variert musikk på eksamenskonserten som markerer at nå er studietiden forbi for Tungevåg, som egentlig er fra Sogn og Fjordane, men som har tatt både utdannelse og hatt konsert tidligere i Kristiansand.

– Da jeg sist hadde eksamenskonsert, på UiA, ble det mye pianotrio, så det er annerledes nå, sier Tungevåg og viser til eksamenskonserten i 2012 som markerte slutten på tre år på konservatoriet.

Konserten klokken 19:30 i kveld på Kick er en del av Eksamensfestivalen, som er ti dager med gratiskonserter i anledning avslutningen av musikkstudiene ved Universitetet i Agder.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer