KRS247.no

Henter værvarsel...

Spiller for andre gang i Kilden

Trine Bariås er tilbake i Kristiansand og spiller på Kilden for andre gang denne sommeren. Denne gangen får folk oppleve musikalartisten som bor i sørlandsjenta.

– Jeg er snart ferdig med min mastergrad i England og har fått vært med på ganske mange musikaler, så jeg kommer til å fremføre veldig mye eget som enten er skrevet selv eller som jeg har arrangert fra andre musikaler, sier Bariås til KRS247 som kommer til å sitte bak et piano i foajeen denne fredagen.

– Det blir bare meg denne gangen, sier hun.

Helt siden hun ble veldig kjent i Norge da hun var med på Thom Hells lag i Det store korslaget på TV 2 i 2011, har hun fått vært med på flere oppsetninger som Annie, Anything Goes, Legally Blonde og Hairspray, men Bariås sitt største høydepunkt var å få være med på Kaptein Sabeltann i fjor sommer.

– Det var veldig synd jeg ikke rakk å bli med i år. Men det var noe helt spesielt å spille der uansett vær klokken elleve på kvelden på kav sørlandsk, sier hun som har fått lov til å snike seg til noe på egen dialekt i andre roller hun har fått på Østlandet. Det er fordi typecasting er noe som finnes og er man lav og blond, får man ofte sånne typer roller også.

Etter konserten på Kilden blir det noe ferie, men så blir det fullt fokus på Showcase som skjer i London den 10. september. Det er selveste avslutningen på hennes utdannelse og da kan hun følge i fotsporene til Liza Stokke.

– Hun har definitivt vært en stor inspirasjonskilde for meg. Jeg har blitt veldig gode venner med henne etter korslaget, til tross for at jeg var med på å slå henne i finalen, smiler Bariås.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/217159485″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]