Annonse

Sondre Justad, Cir.Cuz og Astrid S til Østsia


Jamie Gulliksen og Ludvig Brugaard. | Foto: Glenn Th. Faannessen

Studenthuset har nå sluppet sitt program for høsten 2015. Målet denne gangen er å nå ut bredere enn man har gjort de tidligere årene. Tapet av Pir6 har også gjort dette nødvendig, mener bookingansvarlig og arrangementsansvarlig.

– Jeg er veldig stolt over å kunne presentere et såpass bredt program. Vi har et bredt musikkspekter denne høsten, sier Jamie Gulliksen, arrangement- og PR-ansvarling for Østsia.

Bookingansvarlig for Østsia, Ludvig Brugaard, mener noen av artistene favner bredt i studentmiljøet.

– Først og fremst har vi jo fått Astrid S til byen. Det er en utrolig morsom booking, og det virker som om mange har fått med seg den bookingen. «Alle» i studentmiljøet vet jo hvem hun er. I tillegg kommer Enslaved, så det er flere poler representerte her, sier Brugaard til KRS247.

– Hvor viktig er det at det er et bredt spekter, Jamie?

– Det er veldig viktig. Det er 7 500 studenter på UiA i Kristiansand, og da er det mange forskjellige meninger om hva som er viktig å få med seg. Tidligere har vi hatt mye indiepop gående, og vi prøver nå å treffe bredere.

– Har Østsia et ansvar for bredere program når Pir6 ikke finnes?

– Ja kanskje det? Jeg tenker mye som Jamie sier, at studentene har savnet et litt bredere tilbud av konserter.

Hør hele intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer