KRS247.no

Henter værvarsel...

Slipper tre singler på tre uker

For halvannet år siden fikk Brocks innvilget 75 000 kroner fra Cultiva og EU-programmet Aktiv Ungdom og nå er de endelig klare med både singelutgivelse og albumutgivelse.

– Det tar tid å lage god musikk. Det som har tatt lengst tid er den kreative prosessen, sier Theresa Brocks til KRS247.

De startet med musikk for tre år siden og var ute med flere singler, som «Hope» og «Out Of Myself» og flere andre som blandet ulike stilarter. Nå er situasjonen annerledes.

– Vi har funnet vår stil og jeg vil si at vi er mer sikre på hva vi vil og har blitt mer modne, sier Raymond Brocks som sammen med Theresa har begravd seg i studio det siste året for å få alt på plass.

Det er fortsatt noen uker igjen til debutalbumet slippes og i oppladningen til dette slipper de tre av låtene som singler. Den første, som kommer ut på mandag, er mer dagsaktuell enn de hadde ventet.

– Det er overraskende at låta har blitt så aktuell i form av at flere og flere bryr seg. Bildene vi har sett av barn har vært helt grusomt. Det har for meg vært en positiv opplevelse å se engasjementet som har vokst hos nordmenn ved at de samler inn og sender ned klær og reiser ned selv. Så det varmer veldig. Vi trodde det var noe som bare noen få var opptatt av, sier han.

– Låta «Love Can Make The Walls Come Down» er personlig engasjert og tanken bak låta og inspirasjonen var det som skjedde i verden da den ble skrevet for et år siden. Og spesielt Syria-konflikten har lagt seg tungt på hjertet hos oss og du føler en slags avmakt. Men for meg så var det en måte å få ut noe på. For du sitter der og føler at du kan ikke gjøre noe, du kan ikke hjelpe, så jeg måtte bare formidle noen av mine tanker rundt dette, sier Theresa Brocks som synes det bra at krisen har fått oppmerksomhet i det siste.

Hør hele intervjuet her

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/223199503″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]

Hør singelen her