Annonse

Slipper ny singel neste helg


Kyrre Waag og Even Askildsen i Marokko - Foto: Helene Nygård (@hellylife på Instagram)

NAKED KOALA har hatt en travel sommer og det ser foreløpig ikke ut som de tar fri med det første. Neste søndag, den 5. august, kommer «Right With Me». Et samarbeid med en vokalist som har samarbeidet med blant andre Armin van Buuren.

– Olaf Blackwood er navnet på vokalisten som synger på denne låta her. Vi har faktisk vært så heldige å få spille inn en musikkvideo også i Marokko, som vil komme på vår YouTube-kanal. Og hvordan vi kom i kontakt med Olaf er virkelig en lang historie, men for å gjøre det kort. Vi møtte ham på Instagram, og nå er vi blitt perlevenner, så at det faktisk kom i mål er helt vilt. Vi er ufattelig stolte av resultatet, så det er virkelig en lang reise, men en god slutt, sier Kyrre Waag til KRS247.

I forbindelse med slippet, arrangerer de også slipparty, men det foregår i Oslo.

– Mange av de som er med i musikkvideoen har base i Oslo, og få folk samlet på ett sted, blir lettest i Oslo. Det er også der vi har bodd det siste året før vi nå kom tilbake til disse sørlige trakter, forklarer Waag.

Hør mer her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer