KRS247.no

Henter værvarsel...

Slipper musikk i påskeferien

Den lokale duoen TOMIN slipper sin aller første single denne uka. De to har ventet lenge med å gi ut låta, og til slutt satte de en dato. Det ble skjærtorsdag.

Oda Ulvøy, kjent fra det lokale bandet KELVIN, har sammen med Alf Vaksdal jobbet lenge med det elektroniske musikkprosjektet TOMIN. Til slutt måtte singelen The Beat gis ut. Den perfekte release finnes ikke uansett, mener Oda.

– Man vil jo time det perfekt slik at flest mulig får det med seg. Jeg kjenner veldig på det, men jeg tror man aldri kan gjøre det perfekt. Det er alltid ett eller annet, sier vokalisten.

Hun har ansvaret for vokalen og vokaleffektene, mens Vaksdal spiller laptop – det vil si at han programmerer stort sett alt annet i musikken.

– Vi er opptatt av å lage musikk som er 100 % elektronisk, også handler låtene som rare ting. Gale mennesker og litt morsomme og syke tekster, sier Ulvøy.

Hør intervjuet og låta her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/254631198″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]