Annonse

Skal spille for over 10.000 i Oslo


Foto: Alf Otto Fagermo

Sam & Sky opplever stor suksess allerede for oppfølgersingelen til «Litt Mer». «Skammens diskotek» har nemlig blitt valgt ut til noe helt spesielt.

– Vi har blitt så heldige at singelen vår har blitt plukket til å være årets nasjonale «Pride»-låt for hele Norge. Så skal vi få lov til å representere og løfte og få folk til å danse på svære festivaler rundt omkring i Norge, forteller Sheila Simmenes til KRS247.

– Jeg synes det er helt topp jeg, det er masse promo og masse konserter, sier Stian Mikkelsen litt mindre engasjert enn Simmenes.

– Sheila er vel den mest administrative i gruppa her, så det er hun som tar innover seg alle de tingene først og fremst. Det er ikke det at jeg ikke gleder meg over det, herregud, forsikrer Mikkelsen aka. «Sam».

Med tittelen årets nasjonale «Pride»-låt følger det også med en stor konsert.

– For mellom 10-15 000 mennesker i Pride Park i Oslo. I tillegg blir det spilling på Regnbuedagene i Bergen, også kommer vi til å bli invitert til å spille på de forskjellige markeringene i Norge. De ønsker jo å ta oss med på Norgesturné, sier Simmenes aka. «Sky».

«Skammens diskotek» som er den nye singelen har et budskap som passer perfekt for en festival som hyller mangfoldet som «Pride» står for.

– Frihet og «kjærleik» for alle. Det er litt den der at du ser for deg en haug med mennesker som bare går inn i en klubb der alt er lov, alt er fritt. Det er ingen skam, altså der du kan riste løs alle tankene du har hatt om ting som er feil med deg, ting du skulle ønske var annerledes, hva du tror folk forventer av deg eller hva du burde være og sånt. Det spiller ingen rolle lenger. På «Skammens diskotek» er vi alle fri, sier Sheila Simmenes.

Hør mer her.

Hør låta her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer