Annonse

Skal finne Sørlandets beste stemme


Foto: Amund Isaksen Lutnæs

Jorun Stiansen er blant de som står i bresjen for den nye sangkonkurransen Våisen som skal arrangeres på ungdomsklubben Moonlight i Vennesla i høst.

Spennende premier, og profesjonelle dommere som Tooji skal gjøre konkurransen til noe som først og fremst skal være moro, sier Stiansen til Radio Sør.

– Det skal være kjekt for alle å være med, det skal ikke være skummelt sier hun.

Konkurransen er i 3 deler med 3 dommere hvor hver dommer velger sine deltagere til sitt team/lag gjennom en såkalt «blind audition».

Så vil hvert team/lag får coaching & veiledning før neste utfordring, som er en spennende Duell.

De som da har klart å imponere dommerne og kommet gjennom nåløyet nok en gang, er klare for Finaleshowet 21. november, hvor det nå er publikum sin tur til å bestemme hvem som blir vinneren av VÅISEN 2014.

 
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar