Annonse

Siste bryggekonsert i år. Været er som vanlig


Bryggebandets vokalist Geirmund Hansen i sedvanlig tirsdagsvær. | Foto: Glenn Th. Faannessen

Vokalist i Bryggebandet, Geirmund Hansen, har ofte sett på været og tenkt at noen værguder ikke liker ham og resten av bandet. Målet er uansett å gi Tirsdagskonsertene på Fiskebrygga en verdig sesongavslutning i kveld.

– I kveld tar vi et gjensyn med norsk på norsk i de to første rundene. Så mot slutten tar vi de diggeste og deiligste låtene vi har på lager. Vi må få ut den siste energien i kveld, sier Hansen til KRS247.

Det har vært en mer trøblete sesong av tirsdagene på Fiskebrygga i år, mye grunnet det stabilt dårlige været på tirsdagene. Hansen kan telle på én finger hvor ofte været har vært fint på en tirsdag i sommer. Værmeldingen denne uka er ikke nådigere.

– Det er jo typisk, også! Fint i går. Greit i morgen. I dag skal det regne og tordne, sier Hansen.

Hør hele intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer