Annonse

– Selvironi er blitt min greie


Foto: Helge Martin Markussen

Kenneth Aadnesen, aka Seven, er klar med en ny låt etter bra suksess med Handyman som kom i fjor. Der harselerte han med seg selv og hvor lite handy han faktisk er. 

– Jeg var selvironisk på den låta, og er det litt her også. Så, det er vel blitt litt min greie det der, forteller Venndølen til KRS247.

I det siste har han spilt flere ganger i Bergen, og mer skal det bli.

– Jeg skal til Bergen igjen for å spille på et stort russetreff 1. mai, da vil jeg også presentere en helt ny låt, sier Aadnesen.

Den siste låten, «Ride ride ranke», kom til i studio som et biprodukt av en annen låt.

– Vi skulle lage en låt om at jeg skulle sjekke opp damer, der gir meg ut for å være Christiano Ronaldo. Men det ble for kleint, og vi droppet den. I stedet kom denne låta, forteller Seven.

Hør intervjuet med Kenneth Aadnesen, og den nye låta her:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer