Annonse

Savner gamle Paris


Oakland Rain som vi er vandt til å se dem - Foto: Alf Otto Fagermo

Singelaktuelle Oakland Rain valgte kjærlighetsbyen Paris som inspirasjon til sin nye låt. Den handler om savn og det å skulle sette ord på hvilken type savn de føler.

– Det vi har fokusert på her er egentlig et vakkert minne, at låta på en måte er dette, som du savner tilbake til, men det er fortsatt det vakre i det minne det handler om. Vi prøvde å finne en plass som vi kunne betegne som noe fredfullt og vakkert og for oss er det Paris, sier Charlotte Wallevik Hansen til KRS247.

Hun må innrømme at låta viser sin alder i og med at Paris ikke akkurat har vært spesielt fredfullt de siste par årene på grunn av terror.

– Men vi hadde egentlig fortsatt lyst til å bruke det fordi det skal kunne være det igjen, sier Wallevik Hansen.

Singelen «Paris In The Fall» slippes fredag og i motsetning til «Northern Lights» vil denne låta få en livevideo til seg.

Hør hele intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer