Annonse

Satser alt på musikken


Tvillingsøstrene Maren og Charlotte Wallevik Hansen kalte seg tidligere The City. Nå gir de ut musikk under navnet Oakland Rain. Foto: Aleksander Ramsland

Tvillingsøstrene i Oakland Rain har ingen plan B. Torsdagens lanseringskonsert på Alladin er et skritt videre mot målet om en karriere som musikere.

– Vi har ikke lyst til noe annet, da må vi ta det når det kommer i så fall, vi skal prøve veldig lenge før den tid! Sier Charlotte og Maren Wallevik Hansen.

Til vanlig går nittenåringene det siste året på musikklinja ved Vågsbygd videregående skole. Mye tid går imidlertid med til å spille og skrive sanger sammen. Storesøster Kathrine Wallevik Hansen bidrar som tekstforfatter og er manager.

«Elephant Nation» er den første EP'en til Oakland Rain. Foto: Arild Danielsen

«Elephant Nation» er den første EP’en til Oakland Rain. Foto: Arild Danielsen

– Når man elsker det overalt på jord, så nytter det ikke å se hinder, vi må bare fortsette. Vi må gjøre ting i stedet for å snakke om det. Folk forstår av vi er nybegynnere og det er sinnsykt mye vi må lære av alt mulig.

De rødhårede og temmelig like tvillingene har allerede vist hva de kan for hele nasjonen i en Norge Rundt-reportasje. I begynnelsen av mars ga de for første gang konserter i Oslo, da i forbindelse med bransjetreffet Bylarm. Torsdag kveld skal duoen fremføre fem sanger fra sin aller første EP: «Elephant Nation». Søstrene har tidligere fått veldig god respons på sin countrypop, denne gang kan de love et mer dansbart og moderne lydbilde:

– Tittellåta på ep’en er enda et steg opp i dansevibe-sound, så det blir veldig spennende å se hvordan folk reagerer!

 

Hør intervjuet som Casper Lehland fra Takeoff-redaksjonen gjorde med Charlotte og Maren Wallevik Hansen:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer