KRS247.no

Henter værvarsel...

Rocka debut for Kira J

I en alder av 43 når Kirsten Odderstøl Jåsund sin musikkarriere et høydepunkt med sin første singel «Sleepless», som er en hyllest til en helt spesiell person.

– De handler om vanskelige kjærlighet og avstandsforhold, altså det å treffe noen som ikke er egentlig tilgjengelig kanskje og som ikke er din, og som du prøver å få og resultatet sitter i kroken der, holdt jeg på å si, det er mannen min da, forteller Kira J til KRS247.

Hennes musikkarriere startet offentlig i 2011, da hun begynte som pub-sanger, men hun har etter hvert fått på plass en musikkarriere som gjør det mulig å drive med musikk på heltid og de siste fem årene har hun reist rundt sammen med et lite band og tolket kjente låter.

– Det er jo kjempeartig det å farte litt rundt på puber sammen med gode venner som en har med seg og spiller, og kommer rundt på steder som en aldri hadde tenkt at en skulle dra til. Så det har bare vært positivt det, sier rockeartisten fra Kristiansand.

Debutsingelen «Sleepless» etterfølges med en skikkelig slippfest og videopremiere på Hos Naboen 8. april, før hun virkelig skal jobbe på før neste, foreløpige, liveopptreden under Tirsdagskonsertene på Fiskebrygga den 11. juli.

– Vi jobber med en EP nå, men jeg vil jo gjerne få gitt ut et fullt album, sier Kira J som har store ambisjoner for hvor langt hun vil nå.

– Jeg har veldig lyst å komme meg utenfor landegrensene og spille i utlandet på store festivaler og det er vel det som er det neste målet, sier hun.

Hør hele intervjuet her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/315406166″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]