Annonse

Publikumsrekord for sommerkonsertene


Ingrid Frosland var siste artist i årets serie av sommerkonserter i Kilden. | Foto: Kilden

Sommerkonsertene i Kilden har satt ny publikumsrekord. Prosjektansvarlig Sheila Simmenes sender en stor takk til publikummet og artistene.

Sheila Simmenes. | Foto: Omar Marquez

Sheila Simmenes. | Foto: Omar Marquez

– Sommer i Kilden har gått veldig bra, og vi har bikket over 7 600 besøkende i løpet av de 44 konsertene vi har hatt i sommer, forteller Simmenes til KRS247.

– Vi har arrangert flere konserter i år enn tidligere, spesielt i samarbeid med Tall Ships Races. Så jeg skal ikke legge skjul på at den folkefesten kan ha gitt oss et godt boost.

Arbeidet med neste sommer er allerede smått i gang.

– Det ser ut til at det blir noe til neste år. Vi vil jo fortsette denne fremgangen med det vi har hatt. Jeg kan likevel ikke love noe, for det er sjefene som bestemmer, sier prosjektlederen.

Hør hele intervjuet.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer