KRS247.no

Henter værvarsel...

Populær lokal popgruppe med ny singel og musikkvideo

KOΛLA har blitt strømmet over 790.000 ganger på Spotify med singlene «Palms», «Dramatic» og «Too Hot For You». De har også fullt med spillejobber utover høsten. Nå slutter Kyrre Waag og Even Askildsen i sine vanlige jobber for å satse på musikken på fulltid.

– Vi er to lokale gutter fra Kristiansand som bare bestemte oss for å lage musikk. Og det tar vel noen år med utdanning også skjønner man at man bare må «gønne» på og gjøre det man har lyst til, sier Waag til KRS247.

Gruppen skiller seg ut fra andre lokale artister ved at de satser på listepop, og det kan virke som folk liker det de lager.

– Ja, det har tatt litt av. Og jeg er helt utrolig takknemlig for at det har klikket så bra Spotify, de opererer jo med noen algoritmer som plukker opp ting som det er mye blest rundt. De har plukket opp våre låter og distribuert de rundt i verden, så vi har lyttere i fra alt fra Guatemala til Mexico, så her er det bare å «gønne» på, sier han.

Den nyeste låta, som ble sluppet i dag, heter «Work» og er den andre låta de har laget sammen med Glenn Travis.

– Han er en vokalist fra Los Angeles som prøver å gjøre det stort der nede og som samarbeider med mange produsenter verden over. Det vi gjør for å få lagt låter med gode vokaler, er jo å snakke med folk fra hele verden, og så moderne har altså verden blitt at vi kan gjøre det, forteller Waag.

Og sammen med singelslippet kommer det også med en musikkvideo som er omtrent like «cheesy» som platecoveret.

– Vi mekket en «lyric video» i full fart og den ble utrolig bra. Og jeg vil nesten skru opp forventningene til hvor «cheesy» den er et par hakk altså, sier Kyrre Waag fra KOΛLA.

Hør mer her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/333150376″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]