KRS247.no

Henter værvarsel...

Overrasket over responsen

Torgeir Waldermar er på Sørlandet igjen. En region som har tatt veldig godt imot ham på flere områder.

– Nå er jo dama mi fra Mandal, så det er nesten som å komme hjem her på Sørlandet, sier Waldemar til KRS247.

Han er aktuell med ny musikk og slipper på mandag ut den første singelen fra sitt andre album som foreløpig er på planleggingsstadiet.

– Ja, vi tenker oss at det blir sluppet rundt neste høst. Den første singelen min nå er sånn mellomsak for å vise at jeg fortsatt er i live etter det første albumet som kom ut i fjor, sier han.

Det har blitt flere konserter på Sørlandet og mottakelsen i går på Kilden var nok en gang upåklagelig. Det er noe som han fortsatt ikke helt forstår.

– Jeg har egentlig alltid sett på sørlendinger som ganske gladkristne og hadde ikke ventet at min såpass mørke musikk ville slå godt an som den har gjort. Det er tydelig at jeg har truffet et eller annet hos dere, sier Torgeir Waldemar som er veldig glad for at han denne gangen får gjøre som han vil.

– Det er ganske stor forskjell på å spille på festivaler og det å spille en hel konsert alene. Når du er på festivaler så har du gjerne bare 45 minutter på deg til å gjøre ditt før noen andre skal på scenen. Mens nå så kan jeg utvide låtene og spille enda lenger og mye friere, sier han.

Den nye låta «Souls On A String» har en spilletid på sju minutter og Waldemar innrømmer at det er en utfordring å lage låter i radiovennlig lengde.

– Jeg skjønner ikke helt hvordan de klarer å få presset inn såpass mye på rundt tre minutter. Vi har diskutert litt om vi kan klare å kutte i låtene til at de blir sånn radiogreie, men det er ikke lett, sier Torgeir Waldemar.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/231649440″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]