Annonse

Ønsker å bli som Ariana Grande


Foto: Alf Otto Fagermo

På fredag ble Sørlandets nye stemme kåret. Vinneren denne gangen ble Martine Påhlmann (12) og hun får dermed spille inn en egen låt i et studio som en del av premiene i Våisen.

– Jeg har ikke helt bestemt meg for hvilken låt jeg skal synge, men jeg har noen jeg kan velge, sier Påhlmann til KRS247.

Hun synes det var en fin opplevelse å delta i konkurransen som begynte med preaudition 14. oktober og som avsluttet med finalen på Moonlight i Vennesla på fredag.

Av ti deltakere var det altså Martine Påhlmann som stakk av med den gjeveste prisen og selv om dommerne fortsatt ikke hadde klart å bli helt enige om vinneren da hun ble utropt, var de likevel klare på hvorfor hun var en verdig vinner.

– De sa at jeg hadde en veldig fin og klar stemme og så synes de det var kult at jeg hadde valgt en norsk låt, sier Påhlmann og viser til at hun fremførte Hellbillies sin «Den Finaste Eg Veit» i konkurransen.

Hun fikk idéen til å melde seg på sangkonkurransen etter å ha opplevd den fra tribuneplass i fjor for å heie frem tremenningen sin. Nå som seieren er et faktum, lever drømmen videre.

– Jeg har veldig lyst til å bli popstjerne, sier Martine Påhlmann og trekker frem Ariana Grande som sitt store forbilde.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer