KRS247.no

Henter værvarsel...

Nytt navn, samme drøm

Emily-Madelen og Hedda har helt siden de var kandidater for Drømmestipendet i fjor som Stats hatt en drøm om å slippe egen musikk. Drømmen lever fremdeles og blir snart til virkelighet.

– Ja, vi er nå oppe i sju helt egenkomponerte låter som vi snart kan slippe, sier Emily-Madelen Harbakk i Feal til KRS247.

På ett år har de vært med i tre ulike band, men det er Feal som er det de ønsker å bli kalt fremover.

– Det har vært et turbulent år for oss og vi ville egentlig kalle oss Feel, men vi oppdaget at det fantes et band med det navnet allerede med noen låter ute på Spotify, sier Hedda Ovidia Stølen.

Duoen har også valgt å bytte litt sjanger og spiller nå indiepop på engelsk, men alt er laget selv i Farsund.

– Det er helt nye egenkomponerte låter. Så vi er ganske spente på dette, vi har egenkomponerte beats som vi har laget på data og inn med litt synth og gitar. Det er et helt nytt bilde, det er starten på noe helt nytt for oss, sier Harbakk og understreker at begge to nå er målbevisste og fokusere på at det er musikk de skal drive med.

Du kan oppleve Feal i Kilden klokken 13.

Hør hele intervjuet og en akustisk versjon av låta «Bloodlines» her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/216524269″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]