Annonse

Nyter nasjonal nysgjerrighet


Foto: Emma Sukalic

Ok. Ikke bare nysgjerrighet. Faktisk viser det seg at P3 har tatt Walking Signs siste single, Hope, inn i sin musikkvarme. I dag har singelen sitt offisielle slipp, og promotør og oppbacker Jan-Erik «Gino» Mæland tror det er flere ting utover bandets musikalske talent som gjør gutta interessante for mange.

– Det er en sterk gruppe med en single som jeg har enormt tro på. Den formidler et budskap som jeg tror alle trenger, og den svinger sinnsykt bra på dansegulvet, forteller Mæland.

Mæland jobber med flere hiphop-, r’n’b- og soulartister på Sørlandet. Han forteller om en gjeng som jobber hardt, og er kreative og produktive.

– De gutta her har forstått uttrykkene vi jobber etter i vår gjeng. «Grind»!

Hjelp fra utlandet

Mæland mener gruppa har fått et løft med den nye sounden de har fått av samarbeidet med en britisk produsent.

Hør hva gutta sjøl sier om låta i klippet nedenfor.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer