Annonse

Nina Ugland videre i The Voice


Foto: Robert Dreier Holand, TV2

18 år gamle Nina Ugland er videre til direktesendingene av The Voice etter at hun egentlig røk ut under den siste såkalte knockut-duellen i kveld.

Hun sang i duell mot Grimstad-jenta Kaja Søgård som til slutt ble valgt til å gå videre av sin mentor Sondre Lerche. Men på grunn av reglementet i den delen av sangkonkurransen, var det mulig for Yosef Wolde-Mariam, å stjele Ugland til sitt lag.

Yosef hadde fra før av Filip Bernard Jensen fra Kristiansand på sitt lag. De to andre er UiA-student Marianne Engebretsen og Carina Istre.

Nina Ugland er dermed blant de 16 som skal opptre i minst en av de kommende fire direktesendte programmene av The Voice. De åtte første synger neste fredag, mens de åtte neste fredagen etter.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer