KRS247.no

Henter værvarsel...

Nina Ugland fra Kristiansand videre i The Voice

Nina Ugland (18) fra Kristiansand fikk tre av fire dommere til å snu seg i The Voice. Dermed er hun videre i talentkonkurransen som vises på TV2.

– Det var som en lettelse da jeg så at dommerne snudde seg, forteller 18-åringen til KRS247.

Det var ikke et lett valg da Ugland måtte velge mellom Sondre Lerche, Hanne Sørvaag og Yosef Wolde-Mariam (kjent fra duoen Madcon) som sin mentor i konkurransen.

– Jeg hadde tenkt mye over hvem jeg skulle velge dersom noen ville snu seg. Jeg hadde egentlig bestemt meg for å velge Hanne, men tankene florerte da tre av fire snudde seg og til slutt var det Sondre Lerche som klarte å overtale meg, forteller Ugland.

– Sondre er en dyktig musiker, og jeg har sett opp til han lenge, så dette er bare en drøm.

Nina opptrådte i første av fem blindsendinger (red.anm. ferdig innspilt program). Nå blir det livesendinger fra hovedstaden, hvor neste steg for den unge Kristiansandsjenta blir å duellere mot en av de andre som kom gjennom nåløyet.

– Nå skal alle som gikk videre i duell. Da setter mentoerne sammen to og to fra sine lag hvor kun en av de to går videre, forteller kommunikasjonsrådgiver i TV2, Katrine Wergeland.

The Voice er et nederlandsk sangtalent-konsept for TV. Konseptet går ut på at fire mentorer skal velge hvilke deltagere de ønsker å ha på sitt lag uten å se dem først. Alle mentorer har åtte deltakere hver, hvor de så skal elimineres ned til fire hver ved å synge samme sang i dueller mot hverandre, og så skal seerne velge hvem som vinner av de siste 16 deltakerne.
Hør intervju med Nina Ugland Her:

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/194575285″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]