Annonse

Nina Ugland fra Kristiansand videre i The Voice


Foto: Robert Dreier Holand, TV2

Nina Ugland (18) fra Kristiansand fikk tre av fire dommere til å snu seg i The Voice. Dermed er hun videre i talentkonkurransen som vises på TV2.

– Det var som en lettelse da jeg så at dommerne snudde seg, forteller 18-åringen til KRS247.

Det var ikke et lett valg da Ugland måtte velge mellom Sondre Lerche, Hanne Sørvaag og Yosef Wolde-Mariam (kjent fra duoen Madcon) som sin mentor i konkurransen.

– Jeg hadde tenkt mye over hvem jeg skulle velge dersom noen ville snu seg. Jeg hadde egentlig bestemt meg for å velge Hanne, men tankene florerte da tre av fire snudde seg og til slutt var det Sondre Lerche som klarte å overtale meg, forteller Ugland.

– Sondre er en dyktig musiker, og jeg har sett opp til han lenge, så dette er bare en drøm.

Nina opptrådte i første av fem blindsendinger (red.anm. ferdig innspilt program). Nå blir det livesendinger fra hovedstaden, hvor neste steg for den unge Kristiansandsjenta blir å duellere mot en av de andre som kom gjennom nåløyet.

– Nå skal alle som gikk videre i duell. Da setter mentoerne sammen to og to fra sine lag hvor kun en av de to går videre, forteller kommunikasjonsrådgiver i TV2, Katrine Wergeland.

The Voice er et nederlandsk sangtalent-konsept for TV. Konseptet går ut på at fire mentorer skal velge hvilke deltagere de ønsker å ha på sitt lag uten å se dem først. Alle mentorer har åtte deltakere hver, hvor de så skal elimineres ned til fire hver ved å synge samme sang i dueller mot hverandre, og så skal seerne velge hvem som vinner av de siste 16 deltakerne.
Hør intervju med Nina Ugland Her:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar