Annonse

Når idyllen brytes


Terje Formoe satte seg i bilen og kjørte til Paris. I bagasjen lå to gitarer og en ukulele. I flere dager fremover spaserte han til og fra studio hvor det siste albumet skulle ta form. Så kom han hjem, og nyhetene som kom fra Paris ukene i etterkant fikk en annen nærhet for låtskriveren.

– Jeg bodde på et hotell og spaserte til studio hver dag. Jeg tenkte og følte at Paris var en fredelig og idyllisk by. Jeg jobbet med franske musikere og vi satt på fortausrestaurant hver dag og spiste lunsj. Så dro jeg hjem til Norge, forteller Formoe.

Bare noen uker etter hjemkomsten smalt det i den idylliske og fredelige storbyen. Angrepet mot Bataclan og terror på Place de la Republique gikk inn på artisten.

– Jeg så på kartet de viste på Dagsrevyen med bombesymboler at det var to kvartaler unna der jeg gikk hver eneste dag. Jeg følte at verden kom veldig nærme.

Hør hele intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer