KRS247.no

Henter værvarsel...

Mørkere og råere stil for I am K

I 2015 og 2016 ble vi kjent med det Kristiansandsbaserte bandet med Oda Ulvøy som vokalist som Kelvin. Men i november ble Kelvin til I Am K og det hele ble mer mystisk.

– Vi ville være litt mørkere og følte at vi trengte noe nytt, forteller Ulvøy til KRS247.

– Det er lettere å finne oss nå og navnet passer bedre til vår nye stil og det vi har lagt oll til de kommende årene. Låtmaterialet er i bunn og grunn det samme, men det var greit å få endret navnet før debutalbumet kommer, sier Nicholas Van Eck.

Sammen med Brynjar Blomvik, Daniel Hinderaker og Torstein Lauvvik Ørland er Van Eck og Ulvøy aktuelle med den første singelen etter navnebyttet «Stars» den 17. marts.

– Den er litt hardere enn før og har litt mer energi overalt. Teksten er også litt mer inngående, sier Van Eck.

– Det er en ganske rocka låt, kanskje en av de mest rocka vi har hatt, sier Ulvøy.

Selve albumet har ingen eksakt slippdato enda, men på fredag får tre ungdomsskoleklasser sjansen til å opplve hele albumet live.

– Vi snakket om det like før jul at vi savnet et sånn tilbud da vi var «unge» og da bestemte vi oss for å gjøre et prosjekt for kidsa der vi inviterer de til oss fremfor at vi spiller i en gymsal eller noe, sier Nicholas Van Eck.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/307877652″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]