Annonse

– Merker at jeg føler meg hjemme her


Foto: Alf Otto Fagermo

Astrid Ekern tilbrakte mange år i Kristiansand, og reiste rundt med «slekta» og sang julekonserter i det ganske land. I år blir det ingen julekonserter, men Kristiansand vil alltid være en viktig plass for østlendingen.

– Det er veldig deilig å være tilbake i byen. Jeg har vært på «Konsen», Sigurd Køhns hus på UiA, og øvd for første gang siden før eksamen min. Det er noe inni meg som forteller meg at det er riktig å være her, sier Ekern til KRS247.

Hun treffer så mange kjente når hun er her nede, både i gangene på Universitetet og i byen. Det blir en del hjertelige gjensyn når hun gjester Kristiansand.

– Ingen julekonserter i år. Er det beina på bordet denne jula, da?

– Nå er det jo litt med bandet, da. I dag slipper vi single og har konsert i regi Trashpop, men jeg skal prøve å slappe av denne jula, sier Ekern.

Hun slipper sin single, «Let’s Call It A Day», på Aladdin. Hun gleder seg veldig til å se den, for henne, nye scenen til Trashpop i byen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer