Annonse

Med hjelp fra mannen bak Månemannen


Sanjin Kazagic til venstre med Ingvar Hovland i midten. Vokalist Tor Egil Andersen til høyre.

Sørlandsbandet Løvlands Allé reiser i disse dager rundt på turné i regi av Kristiansands kulturrullator. Mellom alle konsertene som skal spilles, slipper bandet sin siste single «Høg Himmel». Teksten har gutta skrevet med hjelp fra Ingvar Hovland – mannen som har blant annet skrevet teksten til Vamps «Månemannen».

– Det er jo en stor ære å få lov til å skrive sammen med Ingvar Hovland. Når man sitter på toget til Egersund og skal møte han som har skrevet tekster for Vamp, Elle Melle, Ingebjørg Bratland og flere…man blir jo litt nervøs, forteller vokalist Tor Egil Andersen.

– Jeg synes det var kjempeskummelt og en lang togtur å grue seg til. Men når vi fikk møtt ham, ble det jo hyggelig. Det var jo forventninger fra begge parter, og vi landet på beina alle tre, sier bassist Sanjin Kazagic.

– Har man klart å holde et Løvlands Allé-preg, til tross for at Hovland er den han er?

– Ja, det synes jeg. Vi har absolutt satt vår sound på det. Vi har kommet frem til teksten i sin helhet samlet, både band og Hovland, fastslår Kazagic.

Hør hele intervjuet og låta her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer