KRS247.no

Henter værvarsel...

Marte Wulff sesongåpner i Ravnedalen

Kristiansandsmusikeren har flere utgivelser på CV-en, og gleder seg stort til å spille konsert i idylliske omgivelser. Hun har ikke spilt altfor mange konserter det siste året, synes hun selv.

– Manglende bookingbyrå, symfoniorkesterplate…kombinert med å være alenemamma. Da er det ikke alltid store mengder tid til å reise utenlands i dagesvis eller å booke seg konserter, forteller Wulff til KRS247.

Hun understreker at hun ikke klager, for hennes store konsert i Kilden veide opp for alle de små hun har måttet gå glipp av. Til Ravnedalen tar hun med seg piano og gitar, samt et band med en bratsjist ved siden av de mer vanlige medlemmene. Hun gleder seg stort til å spille i Ravnedalen.

– Jeg var veldig skuffa sist, da konserten min i Ravnedalen ble flyttet til Kick. Jeg tror det ble fint da også, men likevel!

– Hva fikk deg til å plukke frem gitaren foran denne konserten?

– Det er så innmari fint med kassegitar. Jeg skriver ofte låtene mine med kassegitar, og da ville det vært litt teit å ikke bruke gitaren live også til slutt. Det er også mange fordeler med å spille gitar, så nå skal det skje.

Fortsetter på norsk

Hun byttet språk til sin forrige plate, og fikk mye spilletid med sin «Finne Deg Igjen» på lokale radiostasjoner. Hun har valgt å bli i det norske språket.

– Jeg har litt andre prosjekter hvor jeg synger på engelsk, og jeg synes fortsatt det er sjarmerende. Når jeg skal gjøre mine soloting og dele av min sjel, så blir det på norsk, humrer artisten.

Hør hele intervjuet og en flunkende ny låt fra Marte Wulff her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/208779680″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]