KRS247.no

Henter værvarsel...

Lover fargerikt show

Tom Hugo får sin debut i Melodi Grand Prix kommende lørdag i Oslo Spektrum og i pausen i kampen mellom Vipers og Brest fikk han fremført låta «I Like I Like I Like» for drøye 1.100 mennesker. Han ser frem til å fremføre låta for flere hundre tusen kommende helg.

– Nå gleder jeg meg bare, jeg føler at jeg har ting på stell. Jeg har de fleste dansemovsa inne, så da er det jo egentlig bare å trøkke til i finalen, sier Tom Hugo til KRS247.

Da nyheten slo ned om hans deltakelse i Melodi Grand Prix, kom det som en overraskelse på ganske mange til blandede reaksjoner, men i det siste har responsen vært god.

– Generelt veldig positivt. Folk synes jo det er kjempegøy at jeg skal være med på Grand Prix og særlig fordi det er så mange kjente navn i år og jeg er jo kanskje absolutt den mest ukjente. Men så er et sånn som det alltid er, folk har meninger om låta. Noen elsker den og noen hater den, men det er jo det som er gøy, sier han.

På lørdag blir det tøff konkurranse med både ringrever som Alexander Rybak, Stella Mwangi og Aleksander Wallmann (JOWST) som nygamle deltakere, men også Alejandro Fuentes som en annen lokal konkurrent i finalen.

Likevel har Tom Hugo tro på at det kan bli plass i både superfinalen og den internasjonale finalen.

– Det er jo det som er så vanskelig å vite, for Grand Prix har jo alltid sånn at det er de tre minuttene du står på scenen i Spektrum som har noe å si. Det har egentlig ikke noe å si hvor stort navn du har. Så hvis jeg klarer å levere og klare å vise hvor glad jeg er i låta selv når jeg står på scenen og har det gøy, så kan det gå hele veien. Men det viktigste for meg er uansett å ha det beste showet i Grand Prix. Det er mitt mål og hvis jeg føler at vi klarte å levere best show, så er jeg veldig fornøyd.

– Hva kommer showet til å gå ut på?
– Jeg kan iallfall røpe at det blir masse folk på scenen. Det blir dansere, mye farver og det blir et veldig sånn «alle skal med»-innslag.

Tom Hugo går på scenen i Oslo Spektrum som melodi nummer 5 på lørdag og konkurrerer mot Stella & Alexanda, Aleksander Walmann, Ida Maria, NICOLINE, Charla K, Alejandro Fuentes, Vidar Villa, Rebecca og Alexander Rybak.