Annonse

Lokale navn hyller heltene som gikk bort


Hawk Christensen er blant de lokale som stiller opp på Kick i kveld - Arkivfoto: Glenn Faannessen

I kveld markeres bortgangen til de store musikalske heltene som fikk spillejobb på den evige konsertscene i løpet av 2016. Og Svein Inge Olsen fra Protestfestivalen lover høy allsangfaktor når store navn som George Michael, Rick Parfitt fra Status Quo, Prince, David Bowie og Holly Dunn for å nevne noen hedres av totalt 26 artister.

– Det blir en sabla stor greie. For jeg kan ikke huske at så mange lokale artister har blitt samlet på en scene noen gang, sier Olsen til KRS247.

Totalt 18 artister som gikk bort i 2016 skal hedres, noe som er en ganske stor mengde.

– Det var altfor mange som gikk bort da. En del av våre største musikalske helter. Må også ta med at konserten er dedikert til Trygve Espebu som gikk bort nå i januar i år, forteller Svein Inge Olsen.

Totalt 26 artister har sagt ja til å stille opp gratis på arrangementet og det er flere store lokale navn blant de som er på plakaten i tillegg til noen gjester utenfor regionen vår.

Hør mer om arrangementet på Kick i kveld her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer