KRS247.no

Henter værvarsel...

Lokale navn hyller heltene som gikk bort

I kveld markeres bortgangen til de store musikalske heltene som fikk spillejobb på den evige konsertscene i løpet av 2016. Og Svein Inge Olsen fra Protestfestivalen lover høy allsangfaktor når store navn som George Michael, Rick Parfitt fra Status Quo, Prince, David Bowie og Holly Dunn for å nevne noen hedres av totalt 26 artister.

– Det blir en sabla stor greie. For jeg kan ikke huske at så mange lokale artister har blitt samlet på en scene noen gang, sier Olsen til KRS247.

Totalt 18 artister som gikk bort i 2016 skal hedres, noe som er en ganske stor mengde.

– Det var altfor mange som gikk bort da. En del av våre største musikalske helter. Må også ta med at konserten er dedikert til Trygve Espebu som gikk bort nå i januar i år, forteller Svein Inge Olsen.

Totalt 26 artister har sagt ja til å stille opp gratis på arrangementet og det er flere store lokale navn blant de som er på plakaten i tillegg til noen gjester utenfor regionen vår.

Hør mer om arrangementet på Kick i kveld her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/305551760″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]