Annonse

Live-EP fra Filadelfia på VG-lista


Foto: Christoffer Kaasa, Filadelfia Kristiansand.

En EP på fire livelåter fra Filadelfia Kristiansand har funnet sin vei inn på topp 10 på VG-lista. Dette var noe som var i ferd med å gå komponistene hus forbi, hadde det ikke vært for en kjapp telefon.

– Jeg ringte til Phonofile for å ordne noe opplegg til Spotify. Da forteller han jeg pratet med der at vi var oppe på 8. plass på VG-lista, sier Fredrik Lauvland til KRS247.

Han og Marius Wigardt er musikere ved Filadelfia i Kristiansand. De er mildt sagt overrasket over det som har skjedd.

– Vi er jo bare noen jyplinger fra Kristiansand. Det er veldig gøy å være på lista og setter pris på alle som lytter og kjøper, sier Wigardt.

De har ikke hatt et mål om å bare være for menigheten, selv om kristen musikk sjeldent når inn til kommersielle radio- og musikklyttere. De håper de kan nå ut med deres budskap gjennom musikken sin.

– Vi ønsker at flest mulig kan høre det vi driver med og kan få noen tanker og opplevelser om budskapet som er innholdet i sangene, sier Wigardt.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer