KRS247.no

Henter værvarsel...

Live-EP fra Filadelfia på VG-lista

En EP på fire livelåter fra Filadelfia Kristiansand har funnet sin vei inn på topp 10 på VG-lista. Dette var noe som var i ferd med å gå komponistene hus forbi, hadde det ikke vært for en kjapp telefon.

– Jeg ringte til Phonofile for å ordne noe opplegg til Spotify. Da forteller han jeg pratet med der at vi var oppe på 8. plass på VG-lista, sier Fredrik Lauvland til KRS247.

Han og Marius Wigardt er musikere ved Filadelfia i Kristiansand. De er mildt sagt overrasket over det som har skjedd.

– Vi er jo bare noen jyplinger fra Kristiansand. Det er veldig gøy å være på lista og setter pris på alle som lytter og kjøper, sier Wigardt.

De har ikke hatt et mål om å bare være for menigheten, selv om kristen musikk sjeldent når inn til kommersielle radio- og musikklyttere. De håper de kan nå ut med deres budskap gjennom musikken sin.

– Vi ønsker at flest mulig kan høre det vi driver med og kan få noen tanker og opplevelser om budskapet som er innholdet i sangene, sier Wigardt.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/338796105″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]