KRS247.no

Henter værvarsel...

Legger ut katalogen sin til strømming

Etter flere år med Evan Seleven, Tranqidiots og flere samarbeidsmusikere, har Nils Olav Drivdal bestemt seg for å få hele katalogen av hans musikalske virke ut til verden. Katalogen inneholder ting som er gitt ut, og ting som aldri før har blitt helt ferdig i Drivdals hode.

Nettopp det siste punktet er viktig for Drivdal. Når han blir spurt om hva han tenker og føler rundt det han nå skal gjøre, så er svaret klokkeklart.

– Det er en følelse av å bli ferdig. Når det ikke er gitt ut eller vist frem, går jeg hele tiden med en tanke om at «ja den burde jeg kanskje gjort sånn på og endre litt på det». Når det blir gitt ut så er det ferdig på et vis, forteller Drivdal til KRS247.

Han har opplevd nasjonal suksess med Evan Seleven gjennom både Zoom Urørt-finale og listing på P3. Planen er nå at hele katalogen, fem fullengdere, et minialbum og en single. Videre skal han i gang med ny plate som skal spilles inn. Det er nok å henge fingrene i for låtskriveren.

Hør hele intervjuet og en tidligere ikke utgitt låt fra Drivdals univers.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/254260483″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]