Annonse

Laget låt på sykkeltur


Foto: Alf Otto Fagermo

Vi nærmer oss vinter og jul, men Kristiansands-baserte Flaskepost slipper en låt som bringer sommerstemningen tilbake til folk med «Smørefrie Vannski» og den har en litt spesiell historie.

– Sangen kom ut i fra en dato som vi hadde satt oss, at vi skulle lage en sang og vi kjørte en konkurranse på Facebook der vi kjørte en konkurranse for tittel på låta, sier Henning Omli Larsen til KRS247.

– Eller den beste Sørlandshashtaggen, var det vi kalte han, bryter Ferdinand Berthelsen inn.

– Og da kom det flere forslag og ett av de forslagene var «Smørefrie Vannski» og tittelen var veldig catchy. Så her kom altså tittelen først, også var det å sette seg på sykkelen hjem. Og der kom an, på sykkelturen, der kom an inn. Så da var det bare å finne akkordene på gitaren, fortsetter Larsen.

De er to av fire medlemmer i bandet Flaskepost som egentlig ble startet som en trio i 2013.

– Men så døde det litt ut, og jeg og Ferdinand jobbet i Phonero, og da begynte vi et prosjekt bare for noen måneder siden egentlig. Vi begynte litt promotering først, sier Henning Omli Larsen og bekrefter via Berthelsen at de hadde satt en spesifikk dato og ønsket å holde det de hadde lovet.

De har allerede planlagt neste prosjekt, men jobber ut i fra låttittelen først før de skriver selve låtene.

Hør mer her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer