Annonse

Kristiansandsduo rapper med Eggum


Foto: Casper Lehland

Kristiansandsduoen Razmara & Antonio er i sommer aktuelle med låta ”Kjære Halvbror”, hvor selveste Jan Eggum synger på refrenget.

Guttene som egentlig heter Elias Razmara (21) og  Michael Antonio (16) har drevet med musikk sammen i nærmere fire år. Det er likevel først i år at de virkelig har gått inn for å satse på hobbyen sin.

Samarbeidet med med den kjente norske visesangeren kom til gjennom en ren tilfeldighet. Razmara satt og lyttet til vinylplater da han kom over en låt som han likte godt.

– Jeg satt på en gammel sang fra Eggum som heter ”Kjære Halvbror”, og synes den var veldig fengende. Deretter skrev jeg en tekst og fikk tillatelse til å bruke vokalen og beaten til Eggum i refrenget.

De to kompisene har kjent hverandre så lenge de kan huske, og kaller hverandre for brødre.

– Denne låta handler om kjærlighet mellom to brødre. Dette er vår måte å fortelle den andre hvor viktige vi er for hverandre, sier «yngstebror» Antonio.

I går ble videoen til låten innspilt i Kristiansand. Det foregikk ikke helt uten dramatikk.

– Det gikk veldig fint frem til en eldre mann kom og tok høyttaleren vår. Så hvis noen ser en gammel mann, i en liten rød bil, som digger musikk fra en Musicangel, så er den vår, ler gutta samstemt.

”Kjære Halvbror” ble for første gang fremført live i ettermidagssendingen på Radio Sør, og kan høres under. Selve låten med musikkvideo slippes 26. juli.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer