Annonse

Konsertanmeldelse: Vakre toner fra begavet trio


Trioen Ask har med sin folkinspirerte pop blitt et navn deler av det musikkinteresserte publikum har blitt kjent med. «Do It All» har blitt spilt en del på radio, og de er i skrivende stund i gang med en turné som blant annet omfatter Oslo og flere steder på Sørlandet.

På Håndverkeren fikk vi flerstemt sang akkompagnert av både elektrisk og akustisk gitar. Ask spiller rolige, behagelige låter som sjelden blir kjedelige. Andrea Ettestøls stemme gir bandet et særpreg som løfter dem over mange andre band innenfor denne stilen.

Denne kvelden fikk vi både nye og gamle sanger presentert på en overbevisende måte. «Winter Song» og den kommende singelen «You And Me» var låter som utmerket seg positivt. Sistnevnte en rask låt med fingerspill og solid refreng. For den som er helt ukjent med bandets CV, kan nok en del av sangene gli litt inn i hverandre. Men også live viste Ask at musikken deres har flere lag, og krever aktiv lytting.

Mot slutten av konserten, kom nevnte «Do It All» og skapte tendenser til allsang i salen. I kveldens siste nummer «Blinded», ble det mer trøkk i gitaren, og vi fikk et dramatisk lydbilde. Dette var en vri jeg gjerne hadde sett mer av. Det tilførte en kjærkommen variasjon inn i konserten.

Tross en litt vel lavmælt ferd mot nevnte avslutning, hadde jeg ingen problemer med å kose meg i selskap med Ask. På sitt beste er de en fryd for både musikkhjerte og øreganger.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar