Annonse

Konsertanmeldelse: Lovende stemmeprakt


Foto: Trond Marius Martinsen

Vinterens konsertprogram på Håndverkeren ble innledet med to lokalt baserte artister. Først ut var Jon Olav, for meg et nytt bekjentskap.

Duoen på scenen startet med tangenter og vokal. Det første som utmerket seg var Jon Olavs gode stemme. I en myk og kontrollert stil sang han med lett jazzpreg i åpningsnummeret. Etter hvert kom gitaren på plass rundt halsen hans, og da var vi mer over i vise/country-sjangeren. Det var et lurt grep, for her kom vokalisten Jon Olav virkelig til sin rett.

Jon Olav er en artist som arbeider med mange ulike stilarter. Det kom tydelig frem i løpet av konserten, som dermed ble svært variert. Ikke alt var like spennende, men Jon Olavs vokal bar oss gjennom det hele på en fin måte. Til tider kunne han minne litt om Morten Harket. Noe som må sies å være en fin attest.

Høydepunktet kom i form av «Truth Hurts». En rolig, viseaktig sang med sterk melodilinje. Den korte konserten ble et trivelig møte med en artist jeg gjerne ser igjen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar