Annonse

Kommer snart med ny musikk


Foto: Alf Otto Fagermo

Om to uker reiser Astrid Ekern til Berlin sammen med søsteren sin for å skrive nytt materiale. Men før det skal hun spille en helt spesiell konsert i Kristiansand under «Sommer i Kilden» i dag.

– Det blir litt sånn nedstrippet versjoner. Vi er nesten fullt band. Jeg har fått med alle gutta, mens pianisten har ferie, så da spiller jeg selv. Og så har trommisen min byttet ut settet med en «kahoon», en trommekasse, så har vi fått med oss en fiolinist, Nora Madelaine Aanonsen, skal være med og spille fiolin, forteller Ekern til KRS247.

Hun har hatt hektiske dager helt siden singelen «Let’s Call It A Day» ble sluppet høsten 2015 og frem til denne sommeren.

– Nå har jeg hatt hundre prosent studier, femti prosent jobb og albumslipp oppå der, så det har vært mye rundt som har stjålet tiden min, sier Astrid Ekern som gleder seg til å kunne koble av en ukes tid i Berlin, men hun vil ikke klare å logge helt av.

– Jeg burde kanskje det, men det blir vanskelig å være i en annen by og ikke legge ut noe på Instagram da. Det blir jo helt håpløst, sier Ekern.

Hør mer her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer