KRS247.no

Henter værvarsel...

Klarer ikke gi seg med turnélivet

Evigunge Linda Gail Lewis er tilbake i Norge og denne gangen besøker hun vår region. Søndag spilte hun for en håndfull publikummere i Håndverkeren og denne uken går turen videre til Kvinesdal, Marnardal og Arendal.

– Jeg elsker Norge og det er et nydelig land, men det jeg liker best er nordmenn. De er så vennlige, hyggelige og de har en veldig flott form for humor. Jeg bare trives her, sier Gail Lewis til KRS247.

– Hvordan er livet på turné?
– Det er hektisk, ler hun. For hver turné jeg drar på tenker jeg at dette blir den siste jeg gjør, men det må jeg bare slutte med fordi jeg fortsetter jo bare.

Og for «dronningen av rock’n’roll» er det én spesiell grunn til at hun fortsetter med turnélivet.

– Det er musikken. Jeg elsker bare musikken så mye og jeg liker det jeg holder på med. Jeg har en vinnende personlighet, jeg kunne vært eiendomsmegler og tjent gode penger på det, sier Gail Lewis.

– Er du enig i beskrivelsen om at du er «dronningen av rock’n’roll»?
– Jeg vil ikke akkurat si at jeg er dronningen, for det vil få meg til å virke høy på meg selv, men mannen min , Eddie Braddock og vennen min, Stephen Ackles, startet med å kalle meg det på 90-tallet. Jeg vet ikke hvem som gjorde det først. Også har det bare hengt med videre med meg, og jeg spiller jo selvfølgelig litt rock’n’roll, jeg spiller noe country og noen ganger litt blues, men mesteparten av mine sett er rock’n’roll, forklarer Gail Lewis.

Med seg på turnéen har hun Kaj «Vargen» Söderstörm fra Jerry Williams Band på bass, Rolf Jansson på slagverk og Billy Bremner på gitar. Sistnevnte fungerer også som oppvarmer for henne.

Hør hele intervjuet med Linda Gail Lewis og Billy Bremner her.