Annonse

KELVIN med ny singel


Foto: Siri Sødahl

Det lokale popbandet KELVIN slipper sin siste singel «Give It All» i morgen. Radio Sør og KRS247.no har fått en sniklytting.

Bandet nøt flere spillinger av sin forrige singel, «Lights Are Low», både på Radio Sør og på NRK P3. Den nye singelen er noe mer mystisk, skal vi tro tangentist Torstein Ørland.

– Den er litt mer mystisk enn «Lights Are Low». Det er mer synth, så det er jo gøy for meg. Mot slutten kommer det litt mer rock’n’roll igjen. Så det er ikke helt slutt på det, sier Ørland til KRS247.

Bandet har en del på tapetet, og satser hardt på å bli oppdaget av de danske musikkjennerne når de spiller på det danske svaret på By:larm, SPOT.

– Det blir fantastisk, sier vokalist Oda Ulvøy.

Bandet blir blant annet å se på Maakeskrik i sommer, og musikkvideoen til den nye låta kommer i april.

Hør intervjuet og låta her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer