Annonse

– Jeg trengte en skikkelig utfording


Foto: Joakim Johannessen

Det er nesten åtte år siden Alejandro Fuentes sist gav ut musikk på plate. Det har gitt han lysten på å skrive musikk på norsk. 

– Jeg trengte en utfordring. Og det å skrive på norsk, og ikke minst på dialekt, er en kjempeutfordring, sier Fuentes KRS247.

Han tok kontakt med venndølen Erlend Ropstad når han fikk ideen, for å få tips til å skrive låter som er bra, og ikke kleint.

– Det blir ærlig når det er på norsk. Men det kan være vanskelig å gjøre det uten at jeg faller i fella at det blir kleint. Jeg synes Erlend klarer det med sine tekster, sier han.

Den nye låten «Rå» har han skrevet til sin kone. Den kom til verden på bryllupsreisen deres.

– Det handler om det å møte sin store kjærlighet. Jeg satt å reflekterte litt over hvordan det var da vi møttes for 8 år siden, og da kom den, forteller Fuentes.

Selv om denne låten og det kommende albumet er på norsk, avviser han ikke at det som kommer i fremtiden er på engelsk igjen.

– Det kan godt hende det kommer mer på engelsk etterhvert, men om folk vil ha mer på norsk så gjør jeg gjerne det, avslutter Fuentes.

Albumet er planlagt sluppet til sommeren.

Hør hele intervjuet med Alejandro Fuentes her:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar