Annonse

– Jeg har vel aldri hatt kred


Foto: Julia Marie Naglestad

Nå er Tom Hugo klar for MGP-finalen. Det å få delta på et storstilt TV-program som viser frem artisters originale musikk er stort for ham. Påstander om at all «kred» forsvinner om man blir med i programmet, bryr han seg lite om.

– Jeg har vel aldri hatt kred, tror jeg. Jeg vet ikke om Sommer På Torvet og å spille på julebord og diverse andre rare ting hjelper. For min del handler det om at jeg er på jorda for å gjøre folk litt gladere med musikk, sier Hermansen til KRS247.

Han forteller dette med et smil om munnen. Det er dog ikke alltid like enkelt for sangeren å holde humøret oppe. Starten på året er ofte vanskelig når man er musiker, og han lever med en konstant bekymring for de økonomiske forholdene. Samtidig har han stor frihet til å bestemme sin egen arbeidstid.

– Om det er midt på natta, midt på dagen eller om det er å reise bort til en liten landsby i Kina i to uker.

Det er dog ikke Kina som er inspirasjonen for hans bidrag i årets melodifest på NRK. Med låta «I Like I Like I Like» beveger han seg inn i discoland. Han har alltid satt pris på denne sjangeren.

– Vi har jo spilt en den discolåter med Radiojam oppigjennom. Det er noe av det jeg synes er gøyest å gjøre på scenen!

Hør intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer