Annonse

Internasjonal stjerne til Jazzvesenet


Skien Jazzorkester spilte første konsert i regi Jazzvesenet. FOTO: Bruno Gagro

Sammen med lokale musikkjenninger skal Kirk Covington (US) fra det verdenskjente fusion-bandet Tribal Tech spille i trioen Sah! på Hos Naboen i det som blir Kristiansand Jazzvesens andre konsert.

Covington skal spille sammen med Bernt Moen og Fredrik Sahlander. Renate Thauland er styreleder i det nye jazzforumet i Kristiansand. Hun ble veldig imponert over Covingtons nivå.

– Han har hatt en «drum clinic» på UiA i dag, og det han får til på trommesettet er helt utrolig, forteller Thauland til Radio Sør.

Vil samle jazzinteresserte

Ikke bare er styrelederen klar for konserten i kveld, men veldig spent på det som blir Jazzvesenets andre konsert i historien. Den ferske jazzklubben ønsker å samle jazzinteresserte i regionen.

– Vi vil jo at de som er interesserte i jazz skal få et sosialt samlingspunkt. Vi som liker slik musikk, har noe til felles. Vi skal bli venner og få et godt samhold.

Det er derfor ikke tilfeldig at dørene åpner tidlig når konserten i kveld skal avholdes. Dørene åpner halvannen time før konsertstart klokka 21.00, og dette er for at de fremmøtte skal kunne «klubbe» før kveldens høydepunkt.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar