Annonse

Honningbarna – La alarmane gå


Honningbarna, som er årets urørt, albumdebuterer nå; til manges store glede, og kanskje til noens fortvilelse. For den kresne samler er det selvsagt best å gå for den eksklusive utgaven med striecover, som er i begrenset opplag på 1000 eks.

Albumet smeller i gang med tittelsporet ”La Alarmane gå”, og derfra er det full fres hele plata igjennom. ”Fri Palestina” er neste låt ut, og her er det også fullt kjør. Sånn fortsetter hele albumet. Det som kunne ha vært med å heve albumet kvalitetsmessig måtte vært et totalt uventet stilbrudd, men det kunne jo også ha slått feil.

Honningbarna ville nok fått et enda bedre resultat dersom de hadde fulgt opp litt mer av de tendensene de viser oss litt av i begynnelsene og sluttene av sangene. Den oppmerksomme lytter vil fort kunne høre at Honningbarna har hørt mye på både Raga Rockers og Guns’n’Roses. I tillegg til Cd’en får man når man kjøper strie-utgaven, en button, et par klistremerker med slagord, en sjablong til å lage Honningbarna-tag med og tekstark med alle tekstene til sangene.

De ville likevel ha levert et atskillig sterkere album hvis de hadde tørt å eksperimentere litt mer, men dette er likevel et godt og sterkt album. Det finnes forresten ikke liner-notes i det hele tatt i denne utgaven av plata, men det er det vel bare anmeldere som bryr seg om det kanskje…
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar