Annonse

Har øvd i over tolv timer


Tom Anders Klungland og Kira J - Foto: Alf Otto Fagermo

Det ligger mange forberedelser bak en tirsdagskonsert på Fiskebrygga. Det har iallfall Kira J og Tom Anders Klungland fått merke før deres første gratiskonsert.

– I går hadde vi både øvelse og gjennomgang og vi hadde flere gjennomganger. Jeg tror vi var tolv timer på øvingslokalet, så det ble en lang dag, sier Klungland til KRS247.

Hovedtemaet for de første settene som bandet skal spille i kveld er Roxette og det er litt av en utfordring å gjøre hitene til det svenske bandet i deres versjon.

– Det er mye synther og mye kor og mye forskjellig da. Så vi har prøvd så godt vi kan å fange det mest essensielle og prøve å sette det sammen i en bandsammenheng. Vi gleder oss til det og det begynner å låte virkelig bra, sier Tom Anders Klungland.

Gleder dere dere til i kveld?
– Det blir jo helt vilt. Vi synes jo det er mye med et par hundre mennesker. Det var som jeg møtte en vegg av folk da jeg kom inn i lokalet, sier Kira J og henviser til slippkonserten i april der hun fikk tommel opp fra Asbjørn Dovland, arrangør av Tirsdagskonsertene.

– Men på tirsdag blir det mye folk, forhåpentligvis, sier hun.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer