Annonse

Har hatt et utrolig år


Foto: Alf Otto Fagermo

Tvillingene i Oakland Rain er tilbake på gamle trakter igjen etter å ha reist på turné som til og med inkluderte en tur til USA.

– Vi fikk høre at låta vår «Shoutgun» hadde blitt spilt på amerikansk radio. Først fikk vi vite at Amazing Radio i England spilte den, så plukka da USA opp fra Amazing Radio, så vi er supertakknemlig, forteller Maren Wallevik Hansen til KRS247.

– Så fikk vi også slått to fluer i en smekk. For vi har bodd i USA tidligere og fikk da muligheten til å gjøre noen konserter samtidig som vi var på besøk hos noen venner, legger Charlotte Wallevik Hansen til.

De kan se tilbake på et år der de har gått fra å være relativt ukjente, til å få terningkast seks for sin første singel «Bathroom Floor» her på KRS247, til å spille på festivalscener både i Norge og i utlandet.

– Det har vært veldig, veldig spennende, hektisk og gøy. Og det har blitt enda mer å gjøre for oss nå etter at vi sluttet på videregående og fikk da mer tid til å ha fullt fokus på musikken. Og det er helt klart noe som har vært noe vi har ønsket å få til, sier Maren.

– Veldig givende og veldig mye jobb, sier Charlotte.

Hør hele intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer