KRS247.no

Henter værvarsel...

Har hatt et utrolig år

Tvillingene i Oakland Rain er tilbake på gamle trakter igjen etter å ha reist på turné som til og med inkluderte en tur til USA.

– Vi fikk høre at låta vår «Shoutgun» hadde blitt spilt på amerikansk radio. Først fikk vi vite at Amazing Radio i England spilte den, så plukka da USA opp fra Amazing Radio, så vi er supertakknemlig, forteller Maren Wallevik Hansen til KRS247.

– Så fikk vi også slått to fluer i en smekk. For vi har bodd i USA tidligere og fikk da muligheten til å gjøre noen konserter samtidig som vi var på besøk hos noen venner, legger Charlotte Wallevik Hansen til.

De kan se tilbake på et år der de har gått fra å være relativt ukjente, til å få terningkast seks for sin første singel «Bathroom Floor» her på KRS247, til å spille på festivalscener både i Norge og i utlandet.

– Det har vært veldig, veldig spennende, hektisk og gøy. Og det har blitt enda mer å gjøre for oss nå etter at vi sluttet på videregående og fikk da mer tid til å ha fullt fokus på musikken. Og det er helt klart noe som har vært noe vi har ønsket å få til, sier Maren.

– Veldig givende og veldig mye jobb, sier Charlotte.

Hør hele intervjuet her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/231655447″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]